Samen met u

Doelgroep

De Afgelopen jaren heeft er een natuurlijke specialisatie plaatsen gevonden richting de de volgende beleidsterreinen Zorg/Welzijn/onderwijs/(lokale)overheid. Hierdoor is ons netwerk juist op deze terreinen afgesteld en ingericht.

Opdracht

Na een eerst contact krijgt u een vast contact persoon toegewezen, deze bepaald samen met u de werkzaamheden en zoekt intern de passende deskundigheid en verdeelt de beschikbare uren waarna deze worden besproken en ingezet. Mocht in de loop van de tijd een verschuiving qua deskundigheid nodig zijn dan bewegen wij gewoon met u mee.

Belangen

Nexxt-it werkt op basis van vertrouwen, wij zijn dan ook bereid volledige inzagen te geven in hoe wij werken. Indien gewenst vinden wij het belangrijk om van uit de markt partners te zoeken, organisatie met de zelfde wensen te bundelen en zo een sterker verhaal te hebben bij de verschillende leveranciers en ontwikkel wensen te realiseren

Krachten bundelen

Nexxt-IT maakt gebruikt van de kracht van uw organisatie, en daar mogelijk en gewenst zoeken we collega instellingen met de zelfde belangen om zo kennis te delen en elkaar te versterken. Achterliggende strategische belangen worden altijd buiten beschouwing gelaten.

CONTACT

We horen graag van u en staan klaar

(088) 123 456
contact@nextit.com

POST ADRES:

LUCERNEHOF 120
8256 CP BIDDINGHUIZEN

Kennis is van u

Wij werken voor u met uw gegevens uw systemen en uw mensen, wij zijn er om uw kennis te borgen te bundelen en te versterken zodat uw mensen verder kunnen met dat gene wat zij het leukste vinden.

Registratie / Facturatie

Nexxt-it maakt gebruikt van eenduidig registratie programma waarin de gewerkte uren voor controle worden aangeboden alvorens deze te facturen. Elke deskundig kan uren boeken op het project waardoor er een duidelijk overzicht blijft bestaan, ondanks de inzet van meerdere deskundige.

Wat wilt u

Samen werken kunnen wij vanuit ons beschrijven, echter is uw kant net zo belangrijk. Laat ons weten wat u verwacht in een samen werking want allen dan doen we het echt samen.

Contracten

Nexxt-It ken verschillende contract mogelijkheden, van een uur facturatie tot een maandelijks ondersteuningen contract en van project begroting tot een fixed price. Waarbij ons belang is dat het aansluit op uw organisatie(belang).