Wie zijn wij

Team

Nexxt-IT bestaan uit een aantal experts op verschillende gebieden, welke zich op ZZP basis aan Nexx-it Verbonden hebben. Hierdoor hebben wij een hoge deskundigheid op verschillende gebieden. Zo hebben we Projectleiders, trainers, financiële en HR specialisten En een ruime inhoudelijke kennis over de verschillende Applicaties.

Talenten

Nexxt-IT Maakt gebruik van de talenten van medewerkers, wij leveren dus niet 1 medewerker maar zetten de talenten in die nodig zijn om uw opdracht te voltooien, dit betekent in de praktijk dat uw opdracht door meerdere mensen worden opgepakt. Zodat kwaliteit en deskundigheid altijd optimaal worden ingezet.

Deskundigheid

Nexxt-IT is een jong dynamische organisatie, als organisatie wij werken aan de benodigde certificeringen, De verbonden ZZpérs bieden in-house trainingen en kennissessies aan, Om zo de onderlinge kennis te vergoten, en van Nexxt-it is er ruimte om de persoonlijke kennis verder uit te bouwen en te ontplooien.

Verbondenheid

Wij geloven in verbondenheid, samen gaan voor die ene droom. Juist door gebruik te maken van de talent van het individu don onze experts dat wat ze leuk vinden, en van ui die kracht zal er een verbondenheid met Nexxt-it ontstaan, maar boven al een verbondenheid met onze opdrachtgevers.

En natuurlijk ook omdat er ruimte is voor humor, gemopper een traan en een lach.

CONTACT

We horen graag van u en staan klaar

(088) 123 456
contact@nextit.com

POST ADRES:

LUCERNEHOF 120
8256 CP BIDDINGHUIZEN

Onderlinge samenwerking

Onderlinge samenwerking is de sleutel tot elk proces, en teven het moeilijkste wat er is.’
Wij geloven dat een open communicatie, heldere en transpartante afspraken de basis zijn. Maar net zo belangrijk is wat we werken op basis van gelijkheid, ja wij hebben kennis van de processen maar u heeft de kennis van de doelgroep alleen door die 2 te bundelen kunnen we komen tot succes.

Kennisdelen

Een veel gehoorde klacht is dat externe altijd de kennis mee nemen als ze weer weg gaan, Nexxt-it laat de kennis achter, wij kijken samen met de opdrachtgever hoe we onze kennis het best kunnen achterlaten in de organisatie zodat deze niet verloren gaat op het moment dan wij en opdracht hebben afgerond

Kennisbibliotheek

Kennis is de sleutel tot succes, en daarom van essentieel belang om deze te delen. Nexxt-it wil samen met u bouwen aan een kennis bibliotheek, waarin gebruikers (op welk niveau dan ook) eenvoudig de juiste informatie kunnen vinden. Daarnaast is het onderhouden van deze informatie essentieel, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Borging processen

Doordat Nexxt-it gebruikmaakt van verschillende experts werken wij met eenvoudige, heldere en transparante processen. Zo dat een ieder snel kan schakelen, door dat we veel investeren in kennis opbouw en het opbouwen van een specialistische netwerk. Weten we kennis te behouden en daar waar nodig in te zetten.